#

URJENJE MOČI, HITROSTI IN GIBČNOSTI V TREH DVORANAH

Aerobika

 

Aerobika je moderni način rekreacije v svetu, kjer ima zdravo življenje vse večji pomen. Zagotovite si boljšo kakovost življenja, krepite samozavest in se zabavajte skupaj z nami.

V Sunny Studiu lahko izbirate med naslednjimi vrstami aerobike:

Sunny BootCamp **

Gre za krožno intervalno vadbo, ki je ime dobila po vojaškem načinu treninga in danes sodi med najbolj priljubljene programe.
V uri vaje združi visoko intenzivnost izvajanja vaj z lastno težo, vaj z bremeni, TRX in drugimi vadbenimi pripomočki ter tek,
za vse pa je značilno, da niso tehnično zahtevne, kar pomeni, da je BootCamp primeren tudi za začetnike.

DANCE - STEP **

Energična aerobična ura na stepu popestrena s plesnimi vložki. Zaradi načina gradnje koreografije je primerna za srednje in dobro izkušene člane.

PILATES *

Vaje za krepitev malih mišic trupa, ramenskega obroča, medeničnega dela ter zadnjice se izvajajo na blazini z raznimi pripomočki, ob umirjeni glasbi in se priporočajo vsem, ki želijo izboljšati telesno držo, osebam z osteoporozo in mamicam po porodu z obveznim predhodnim posvetovanjem z inštruktorico, ki vodi vadbo za nosečnice. Vadba je primerna tudi za rehabilitacijo po poškodbi in za vse starostne skupine.

NIRVANA FITNESS PILATES *

Nirvana Fitness je nov, revolucionaren ter edinstven trening, ki povezuje pilates, jogo in funkcionalen trening, v kombinaciji z relaksacijsko glasbo.

Ob današnjem hitrem in stresnem tempu, utrujenosti, kroničnih bolečinah, nespečnosti in nemirnosti, je to čudovita izbira vadbe za vse mišične skupine v harmoničnem sožitju telesa in duha.

Z dihalnimi tehnikami pozitivno vpliva na dovod kisika v celice in s tem posledično na zdravje.

Z redno aktivnostjo se izboljša gibljivost, telesna drža ,počutje in splošna telesna pripravljenost.

METABOLIC EFFECT ***

Metabolic Effect (ME) je nova generacija 30 minutne skupinske vadbe. Združuje znanost hormonskega metabolizma in metaboličnega treninga. Medtem ko je fokus ostalih ur predvsem na aerobnem treningu, številu porabljenih kalorij in izvajanju vaj na ritem glasbe, je pri ME pozornost osredotočena na združevanje visoke intenzivnosti, sprintov, funkcionalnega treninga in doseganje lastnih maksimalnih fizičnih zmožnosti. ME uporablja unikaten koncept vadbe, ki se mu reče REST BASE TRAINING. Le ta omogoča, da vsak posameznik doseže tako intenzivnost vadbe, ki je potrebna, da se pri njemu sprostijo ključni hormoni potrebni za dosego AFTER BURN EFFECT, ki lahko traja tudi do 2 dni po končani vadbi.

BIKE*

BIke je kardiovaskularni trening, ki imitira kolesarjenje. Inštruktor vadeče v cca 55 minutah popelje preko različnih terenov. Od ravninskega hitrega dela, do visokih počasnih klancev.

Vadbo priporočamo tako čistim začetnikom kot vrhunskim športnikom, saj si lahko vsak sam prilagaja težavnostno stopnjo.
Na vadbi so zaželene kolesarske hlačke (zaradi udobja), niso pa nujne.

Sunny Core*

Trening je namenjen krepitvi in oblikovanju telesne sredice (core). Sestavljen je iz dinamičnih vaj za sprednje in stranske trebušne, hrbtne mišice ter mišice ramenskega in medeničnega obroča z uporabo lastne telesne teže, elastike in prostih uteži. Predstavlja osnovo za dobro telesno držo in pripomore k izboljšanju funkcionalnosti telesa. Je temelj tako aerobnim vadbam kot tudi vadbam za moč. Vadba je primerna tako za začetnike, kot vrhunske športnike.

OPIS ZAHTEVNOSTI VADB:

LEGENDA  *

* primerno za vse, koreografija je lahka do srednje zahtevna, intenzivnost srednja

** primerna za vse, ki želijo nadgraditi svoje znanje, koreografija srednje zahtevna, intenzivnost srednja

*** primerna za vse, ki si želijo najzahtevnejših korakov, koreografija zahtevna, intenzivnost visoka