#

URJENJE MOČI, HITROSTI IN GIBČNOSTI V TREH DVORANAH

Aerobika

 

Aerobika je moderni način rekreacije v svetu, kjer ima zdravo življenje vse večji pomen. Zagotovite si boljšo kakovost življenja, krepite samozavest in se zabavajte skupaj z nami.

V Sunny Studiu lahko izbirate med naslednjimi vrstami aerobike:

Sunny BootCamp **

Gre za krožno intervalno vadbo, ki je ime dobila po vojaškem načinu treninga in danes sodi med najbolj priljubljene programe.
V uri vaje združi visoko intenzivnost izvajanja vaj z lastno težo, vaj z bremeni, TRX in drugimi vadbenimi pripomočki ter tek,
za vse pa je značilno, da niso tehnično zahtevne, kar pomeni, da je BootCamp primeren tudi za začetnike.

TNZ *

Nepogrešljiva  in najbolj razširjena vadba v fitnes centrih. Primerna je za vse starosti.  Vadba ima poudarek na oblikovanju trebuha, nog in zadnjice. Vadba spodbuja porabo maščob, krepi aerobno vzdržljivost ter izboljšuje splošno fizično počutje.

DANCE - STEP **

Energična aerobična ura na stepu popestrena s plesnimi vložki. Zaradi načina gradnje koreografije je primerna za srednje in dobro izkušene člane.

PILATES *

Vaje za krepitev malih mišic trupa, ramenskega obroča, medeničnega dela ter zadnjice se izvajajo na blazini z raznimi pripomočki, ob umirjeni glasbi in se priporočajo vsem, ki želijo izboljšati telesno držo, osebam z osteoporozo in mamicam po porodu z obveznim predhodnim posvetovanjem z inštruktorico, ki vodi vadbo za nosečnice. Vadba je primerna tudi za rehabilitacijo po poškodbi in za vse starostne skupine.

NIRVANA FITNESS PILATES * (NOVO!)

Nirvana Fitness je nov, revolucionaren ter edinstven trening, ki povezuje pilates, jogo in funkcionalen trening, v kombinaciji z relaksacijsko glasbo.

Ob današnjem hitrem in stresnem tempu, utrujenosti, kroničnih bolečinah, nespečnosti in nemirnosti, je to čudovita izbira vadbe za vse mišične skupine v harmoničnem sožitju telesa in duha.

Z dihalnimi tehnikami pozitivno vpliva na dovod kisika v celice in s tem posledično na zdravje.

Z redno aktivnostjo se izboljša gibljivost, telesna drža ,počutje in splošna telesna pripravljenost.

METABOLIC EFFECT ***

Metabolic Effect (ME) je nova generacija 30 minutne skupinske vadbe. Združuje znanost hormonskega metabolizma in metaboličnega treninga. Medtem ko je fokus ostalih ur predvsem na aerobnem treningu, številu porabljenih kalorij in izvajanju vaj na ritem glasbe, je pri ME pozornost osredotočena na združevanje visoke intenzivnosti, sprintov, funkcionalnega treninga in doseganje lastnih maksimalnih fizičnih zmožnosti. ME uporablja unikaten koncept vadbe, ki se mu reče REST BASE TRAINING. Le ta omogoča, da vsak posameznik doseže tako intenzivnost vadbe, ki je potrebna, da se pri njemu sprostijo ključni hormoni potrebni za dosego AFTER BURN EFFECT, ki lahko traja tudi do 2 dni po končani vadbi.

 

 

OPIS ZAHTEVNOSTI VADB:

LEGENDA  *

* primerno za vse, koreografija je lahka do srednje zahtevna, intenzivnost srednja

** primerna za vse, ki želijo nadgraditi svoje znanje, koreografija srednje zahtevna, intenzivnost srednja

*** primerna za vse, ki si želijo najzahtevnejših korakov, koreografija zahtevna, intenzivnost visoka