Gor
 
Harmonično razvajanje kože in telesa za sprostitev duha

Thalaxa

Thalaxa

 

Thalaxa Pirite

Postopek začnemo s pilingom telesa, nadaljujemo s prho, nanesemo termalno vodo in blato, nadaljujemo s kromoterapijo v kombinaciji s savno. Zaključimo z masažo celega telesa z zeliščnimi vrečkami in polaganjem kamnov. Postopek je namenjen vsem, ki želijo povečati elastičnost kože.

Thalaxa Grafite

Postopek je namenjen vsem, ki želijo z nežnim drenažnim učinkom oblikovati svoje telo na prijeten in neboleč način. Postopek vključuje piling celega telesa, nanos razstrupljevalnega  blata, savno in kromoterapijo. Zaključimo z masažo s suhimi zeliščnimi vrečkami.


Thalaxa Quarzo

Postopek pilinga in nanašanja alg ter termalnega blata skupaj z zelenim čajem, ananasovim ekstraktom, limoninim oljem in drugimi naravnimi sestavinami odpravlja celulit in maščobne obloge ter deluje očiščevalno in poživljajoče. Postopek zajema tudi parno savno, masažo in kromoterapijo za razstrupljanje lokaliziranega celulita.

 

Thalaxa Sunny

Prijetna glasba, nežen vonj esenc in dotiki rok izkušenega terapevta so prava izbira za sprostitev napetosti v telesu. Izviru pare dodajamo specifične mešanice različnih eteričnih olj, ki dodatno sproščajo in se s pomočjo pare intenzivneje absorbirajo v kožo. Thalaxa postopek, poleg pilinga in kromoterapije, zajema še blatno oblogo, parno savno in sproščujočo masažo, ki jo dopolnjuje polaganje toplih kamnov. Dosežemo popolno sprostitev celega telesa.

Thalaxa Relax

Po napornem delovniku ali intenzivni športni aktivnosti je ta tretma idealen za vse, ki se želite znebiti občutka težkih nog. Dragocene sestavine: termalna voda, salina, arnika, mentol nudijo občutek lahkotnosti. Z masažo z zeliščnimi vrečkami in masažo podplatov bodo vaše mišice spet sproščene in noge lahkotne.

 

Perfect Forms – tretma za oblikovanje telesa

Anticelulitni tretma za hujšanje, oblikovanje telesa, zmanjševanje celulita in izboljšanje tonusa. S pilingom odstranimo odmrlo povrhnjico in s tem omogočimo boljšo absorbcijo kreme, ki pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu. Maska za telo aktivira limfni sistem, pospešuje odvajanje vode in toksinov iz telesa. Z dodatnim termičnim učinkom pospešujemo tudi izgorevanje maščob.