Nov urnik vodene vadbe 19.4.2021

18. 04. 2021

V zavihku tedenski urnik preverite nov urnik vodenih vadb, ki začne veljati 19.4.2021.

Več >>

Sunny odpira vrata

10. 04. 2021

Spoštovane članice, dragi člani in vsi prijatelji Sunny Studia!

 

Spet prihaja »sončni ponedeljek«, ko lahko zopet odpremo vrata našemu pravemu Sunny »vajbu«.

Fitnes, vodene vadbe, kozmetične nege, pedikure, manikure, depilacije, masaže, solarij –  naj se naša skrb za vas zopet prične!

 

Še naprej bomo v Sunny Studio maksimalno skrbeli za vašo varnost po vseh NIJZ priporočilih in vaše dobro počutje. Naši prostorni vadbeni prostori omogočajo varno vadbo.Predhodna najava je potrebna le za vodene vadbe za fitnes rezervacije niso potrebne.Vsekakor pa si želimo, da nas obiščete popolnoma zdravi in z upoštevanjem vseh uveljavljenih navodil NIJZ, ki vas bodo spremljali v oznakah po vseh prostorih Sunny Studia. Popolnoma vam zaupamo, da boste dosledno skrbeli za red in higieno, za razkuževanje rok in za priporočeno medsebojno razdaljo 2 m. Na vadbe pridite 15 min prej, po končani vadbi pa se po nepotrebnem ne zadržujte v prostorih. Garderobne omarice in tuši vam bodo na voljo pod enakimi pogoji kot do sedaj.

Ponovno odprtje je v veseljem vsem, vam in nam. Le z doslednim upoštevanjem vseh priporočil, ukrepov in navodil NIJZ bo lahko Sunny doživetje in tudi sicer naše dobro počutje res  trajalo čim dlje.

 

Dobrodošli ponovno v Sunny-ju!

 

PS: Vsem bomo v ponedeljek, 12. 4. 2021, tudi podaljšali karte za čas zaprtja in prav tako za darilne bone.

 

Urnik obratovanja :

pon-pet: 7.00 do 22.00

sob, ned: 9.00 do 21.00

Več >> Arhiv novic >>