Gor
 
TOPLO OBJEMANJE LESA, NEŽNO DOTIKANJE KAMNOV, NEBEŠKO BOŽANJE VODE

Sunny koncept

Sunny koncept

NAJVEČ MOŽNOSTI ZA VAŠE CELOSTNO ZADOVOLJSTVO

Sunny Studio v najvišji kakovostni razred edinstvenega centra v Evropi uvrščajo inovativnost, prodornost, ustvarjalnost in sposobnost sledenja človekovim potrebam. S celostno in kakovostno ponudbo športnih, sprostitvenih in lepotnih tretmajev gradi in izpopolnjuje njegov srečen, zdrav, mladosten in energetsko uravnotežen življenjski slog. Sunny Studio odlikujejo vrhunske storitve na najvišji ravni. Na 3.600 m2 površine za rekreiranje in razvajanje je njihova uporaba enostavna in prijazna.

V sodobno opremljenem fitnesu vam strokovno usposobljeni, licencirani inštruktorji in  osebni trenerji svetujejo in strokovno izdelajo program po vaši meri. V 3 dvoranah za vodene skupinske vadbe  si z raznolikega urnika po svoji željah in potrebah izberete najustreznejšo vadbo.

Telo in dušo lahko razvajate v SPAju s 6-imi  raznovrstnimi savnami, dvema whirpooloma, ledeno jamo, mrzlim bazenom, Kneippovimi kopeli, tropskim dežjem in tapedariumom z ogrevanimi ležalniki.  Med savnanjem se lahko sproščate tudi v dveh počivalnicah in spijete skodelico čaja ob kaminu.

LEPOTA IN SPROSTITEV

Lepoto obraza in sprostitev telesa dosegamo z učinkovitimi tretmaji. Odlikuje nas široka paleta pomlajevalnih, sprostitvenih, športnih in klasičnih masaž, s katerimi ohranjamo vaš mladostni videz, odpravljamo izgorelost in zmanjšujemo stres.

Lepotne tretmaje za obraz  izvajamo z inovativno napravo Innofacial Aquapeel in s prestižnimi, profesionalnimi kozmetikami Dermalogica, Heaven in Ribeskin. Sprostitvene in negovalne tretmaje za telo pa s Charm d’ Orient, Eve Taylor in Decleor.
Nego lahko na domu nadaljujete z nakupom vseh izdelkov za mladostni videz obraza in negovano telo Dermalogica in Heaven.

Kozmetični darilni seti in storitveni ali vrednosti darilni boni so lepa pozornost in dobrodošla izbira za vaše darilo. Izbirate lahko tudi med dišečimi svečami prestižnih znamk, Sunny športnimi oblačili, nakitom Freya Lupo in Greenland izdelki za telo in roke.

Dodatna ponudba Sunny Studia vključuje frizerski salon in Futuristic Life kliniko. Osvežitev si privoščite v proteinskem baru z izbrano ponudbo svežih toplih in hladnih napitkov, shakeov in energijskih prigrizkov.

Sunny Studio vam nudi lastno pokrito brezplačno parkirišče, dvigalo, WiFi. Vsi prostori so klimatizirani in imajo dnevno svetlobo.