Gor
 
DOBRODOŠLI V SUNNY STUDIU

Nagovor

portret

Direktorica Sunny Studia
Sonja Poljanšek Škrabec, prof.

Dobrodošli v Sunny Studiu!

Vesela sem, kadar lahko nagovorim ljudi, ki imajo odnos do lepote in zdravega načina življenja. Odkar je Sunny Studio največji center za zdravje in lepoto pri nas, pripravljam sleherni nov korak in potezo razširjanja ponudbe z mislijo, da ima vsak, ki prihaja k nam, svojo lastno zgodbo, želje in pričakovanja.

Kaj je tisto, kar v današnjem času najbolj iščemo? Po mojih izkušnjah so to možnosti, ki zagotavljajo občutek celovitosti. Koncept Sunny Studia sem postavila tako, da vam omogoča dobro telesno pripravljenost in z njo povezano odlično počutje, duševno stabilnost, odsotnost stresa, jasen miselni fokus in mladosten zunanji videz.

Narava zadovoljevanja vaših potreb namreč temelji na prepletenosti teh storitev na enem mestu. Ravno zato sem prepričana, da Sunny Studio s svojo arhitekturno podobo, skrbno izbranimi naravnimi materiali in vrhunsko opremo, predvsem pa s timom nepogrešljivih sodelavcev zagotavlja hitrejšo in učinkovitejšo pot do zastavljenih ciljev.

Ne nazadnje, ko gre za Sunny, gre za način življenja. Rada imam svetle ljudi in si nekoliko domišljam, da sem tudi sama taka. Ali vsaj skušam biti. Sunny. Sončna.

Vaša
Sonja