Gor
 
RAZVILI SMO FILOZOFIJO ZDRAVEGA NAČINA ŽIVLJENJA

Filozofija

Filozofija

Sunny Studio je narejen po meri posameznika, za njegovo aktivno življenje na podlagi celostne življenjske filozofije, ki daje človeku dovolj energije, da je srečen, zdrav in izpolnjen. Intenzivno prilagajanje ponudbe željam in zahtevam gostov nas uvršča v najvišji kakovostni razred.

Sunny Studio – svet dobrega počutja – smo zgradili z namenom, da vam približamo učinkovitost treh primarnih elementov, ki gradijo filozofijo in usmeritev edinstvenega centra v Evropi. Les, voda in kamen, primarni tisočletni izviri življenja, se s sodobnostjo spogledujejo v najbolj uporabni podobi. Med seboj povezujejo kulture in filozofije od Vzhoda do Zahoda.

Izkušnje Sunnyjevih strokovnjakov so pokazale pot do prioritet vsakdanjika. Zavedamo se, da je povezanost telesa, duha in misli nujna za naš obstoj in kakovost življenja. Inovativnost, prodornost, ustvarjalnost in sposobnost sledenja utripu potreb gradijo našo celostno in kakovostno ponudbo.

Imamo posluh in znanje za posredovanje izkušenj in nasvetov. Bodite gost najbolj izpopolnjenega studia kulture gibanja in umetnosti obvladovanja telesa ter duha. Z neomejenimi možnostmi čudovitih tretmajev odkrivamo prednosti celovitega poudarjanja lepote telesa in ustvarjalnega počutja.

Ponosni smo na visoko raven storitev,  s katerimi usmerjamo pozornost izključno v vaše odlično počutje. Simbol odličnosti in oaza miru navdušujeta z modernimi rekreacijskimi programi. Za užitek in počitek. V imenu sprostitve in zdravja.

Naš moto je oblikovanje tretmajev za individualne potrebe. Naše poslanstvo je vaše zadovoljstvo.

Vabimo vas, da vsak dan živite kakovostno!