Gor
 
URJENJE MOČI, HITROSTI IN GIBČNOSTI V TREH DVORANAH

Vadba za seniorje

Vadba za seniorje

 

SUNNY FIT

Strokovno vodena skupinska vadba, ki z vajami za moč, ravnotežje, gibljivost, propriocepcijo, koordinacijo, vzdržljivost ter mišice medeničnega dna, razvija in vzdržuje najpomembnejše gibalne sposobnosti. Ker se vadba izvaja z lastno telesno težo in manjšimi pripomočki (žoga, uteži, palica, elastika,…), je primerna tako za starejše kot tudi za slabše telesno pripravljene posameznike in ljudi s prekomerno telesno težo.

ZLATA LETA

Je nizko do srednje intenziven program namenjen vsem, ki si želijo postati in ostati fit, aktivno sodelovati v vsakdanjih aktivnostih ter kvalitetno preživljati prosti čas v zrelih letih. Posamezne vadbene ure so namenjene doseganju različnih ciljev: povečanje aerobne sposobnosti in trening srčnožilnega sistema, povečanje moči mišic in preprečevanje osteoporoze, trening koordinacije in preprečevanje demence, trening gibljivosti in mobilizacije, vadba proti bolečinam v križu in trening mišic medeničnega dna, trening ravnotežja in stabilnosti…

ZLATA DEKLETA – PILATES

Vaje se načeloma izvajajo počasi, dihanje sledi principom pilatesa, poudarek je na dobrem počutju in pozitivni energiji.Obiskovanje vadbe Zlata dekleta lahko pred ali po vadbi postane zabaven dogodek. Kaj je lepšega, kot skrb za telesno aktivnost nadgraditi s prijetnim druženjem ob kavici ali Sunny detox napitkih.