Gor
 
Harmonično razvajanje kože in telesa za sprostitev duha

Spa Marine Privilege

TRETMA GERMAINE DE CAPUCCINI

Sinonim za Tretma Germaine De Capuccini sta nežna tekstura produktov in ekstravagantnost zlatih in bisernih delcev. Produkti so izdelani z največjo pozornostjo do najmanjših detajlov. Moč sonca, bisera, zlata in zlate alge so združeni v proizvod za doseganje blagodejnega občutka. Koža je odeta v zlati glamour. Prijeten vonj stimulira vaše čute, bogati serumi pa kožo hranijo ter preventivno zavirajo prezgodnje staranje.

 

Spa Pearl Therapy (Biserni tretma)

Biser, najbolj čist simbol sproščenosti, miru, elegance in ženstvenosti je dragocen zaradi visoke vsebnosti mineralov, proteinov in aminokislin, s katerimi dosežemo napeto in sijočo kožo. S tretmajem kožo nahranimo, omehčamo in utrdimo tonus. Priporočljiv je za vse vrste kož.

Tretma za nego telesa in obraza:

  • piling telesa in obraza,
  • maska za telo,
  • maska za obraz,
  • masaža telesa z magic pearl emulzijo.

Spa Gold Therapy (Zlati tretma)

Prenovite kožo s pomočjo zlate alge, bogate z železom, in zlatih delcev ter odenite vaše telo v revitalizirajoč občutek glamurja. Moč sonca, zlata in zlate alge je združena v proizvodih za telo z izjemno sestavo in vonjem, ki ščitijo, stimulirajo in hranijo kožo ter upočasnjujejo njeno staranje. Koži vračajo mladosten in svež videz.

Tretma za nego telesa:

  • piling telesa,
  • maska za telo,
  • masaža telesa z gold star nektar emulzijo v kombinaciji s toplimi zeliščnimi vrečkami.

Masaža s školjkami in cimetom

Nautilus, Aquarius, in Nucellus so školjke, s katerimi z gladenjem, pritiskanjem in globokimi krožnimi gibi potujemo po akupresurnih točkah preko celega telesa od glave do pet, vključno z dlanmi. Masaža, ki stimulira in pospešuje krvni obtok, odpravlja mnoge zdravstvene težave, kot so prebavne motnje, sprošča napetost v mišicah, uravnava nivo sladkorja in maščob v krvi ter nevtralizira škodljivo delovanje prostih radikalov. Masaži je prirejena revolucionarna in zelo bogata oljna formula na cimetovi osnovi. Dodano olje iz pšeničnih kalčkov, bogato z vitaminom E in antioksidanti, je idealno za izvajanje postopkov na izčrpani in dehidrirani koži. Kožo obnavlja, ščiti in pomlajuje ter ji povrne napetost. Omamni vonj cimeta pa napolni telo z energijo in dobrim počutjem.