Gor
 
HARMONIČNO RAZVAJANJE KOŽE IN TELESA ZA SPROSTITEV DUHA

Ajur

Ajur

 

Abhyanga masaža

Celovit koncept ajurvedske oljne masaže temelji na uravnoteženju doš (vata, pita, kapha). Pri masaži uporabljamo topla zeliščna olja, izbrana glede na

tip osebe, ki jo masiramo. Masaža je izjemno priporočljiva za odpravo izgorelosti, napetosti in stresa. Pospešuje izločanje toksinov iz telesa, obnavlja kožo in krepi njen tonus. Z masažo ponovno vzpostavimo energetski pretok, kar daje občutek lahkotnosti in popolne sprostitve.

Pindas veda

Ajurvedska masaža z izbranimi, toplimi, aromatičnimi olji v kombinaciji z zeliščnimi vrečkami ima izjemno terapevtsko moč. Popolnoma sprosti mišice in sklepe.

Kizhi

Z izbranimi zelišči in z zeliščnim blatom napolnjenimi vrečkami, prepojenimi z vročim zeliščnim oljem, masiramo celo telo ali po potrebi samo določen del telesa. S to masažno tehniko sproščamo mišice in zmanjšamo napetost ter bolečine.

Shirodhara

Shira – glava; Dhara – neprekinjen tok toplega olja
Masažo obraza, glave, zatilja in lasišča nadaljujemo s posebnim postopkom pri katerem olje nepretrgoma teče na vaše čelo. Zmanjša se psihofizična napetost, povečata se koncentracija in spomin. Izboljša se sposobnost odločanja.

Abhyanga/Kizhi

Izjemna kombinacija dveh ajurvedskih postopkov, individualno prilagojenih posamezniku, s katerima dosežemo popolno sprostitev.

Abhyanga/Shirodhara

Združitev sproščujoče masaže Abhyanga in Shirodhara poskrbi za popolno sproščenost vašega telesa in duha. Energetska masaža telesa in masaža glave z ayurvedskim oljem vas bo napolnila s svežo energijo in vam pričarala harmonično doživetje daljnega vzhoda.