Gor
 
V BLAGODEJNIH ROKAH SPROSTITE TELO IN DUHA Z IZJEMNIMI PROGRAMI SUNNY STUDIA

Masaže in nege telesa

MASAŽE IN NEGE TELESA

Masaža celega telesa

Masaža z izbranimi olji za popolno sprostitev in pospešitev prekrvavitve v telesu pripomore k boljšemu počutju in razpoloženju. Masaža je srednje močna in deluje na globoka tkiva, zato je primerna za odpravljanje bolečin v mišicah ali mišičnih vozlov ter odpravljanje mišične napetosti.

Delna masaža telesa

Krajša masaža s poudarkom na hrbtu in predelu vratu ter ramen. Z masažo boste olajšali bolečine v hrbtenici in mišicah, izboljšali prekrvavitev v telesu in s tem dosegli boljše počutje.

Ročna masaža in masaža glave ali stopal

Masažo celega telesa z eteričnimi olji nadgradimo z masažo glave ali stopal za popolno fizično in mentalno sprostitev.

Terapevtska / športna masaža

Terapevtska masaža je namenjena vsem, ki imate specifične potrebe in želite odpraviti bolečine ter težave gibalnega sistema. Masažo prilagodimo vašim težavam in potrebam.
Športna masaža je primerna za zelo zakrčene mišice in ljudi, ki imajo radi močno masažo. Z njo dosežemo sprostitev in hitrejšo regeneracijo mišic po napornih športnih aktivnostih.

Refleksna masaža stopal

Z masažo stopal stimuliramo refleksne cone na stopalih, ki so povezane z vsemi organi in funkcijami našega organizma. Deluje sproščujoče, stimulativno in krepi imunski sistem.

Klinična aroma-terapevtska masaža

Masaža vključuje masažne tehnike od limfne drenaže do akupresure, refleksnoconske masaže stopal in klasične masaže. Izvajamo jo s profesionalnimi olji Inštituta za klinično aromaterapijo Eve Taylor iz Londona.

Aroma masaža /Relax, Detox, Flow, Tonic/

Relax

Sproščanje duha in telesa z antistresno masažno tehniko ob uporabi aroma esenc in balzama. Masaža celega telesa z aromatičnimi olji ali balzami sprošča mišično napetost in omogoča dobro počutje. Koži vrača prožnost, lesk in mehkobo.

Detox

Stimulacijska masaža odpravlja strupene snovi iz telesa in pospešuje limfni pretok. Z nežnimi gibi stimuliramo prekrvavitev v telesu, odpravljamo edeme in zmanjšujemo celulit.

Flow

Masaža za boljšo prekrvavitev stimulira in krepi imunski sistem. Z uporabo tehnike limfne drenaže in posebnih aroma balzamov učinkovito odpravimo občutek težkih nog.

Tonic

Masaža z uporabo posebnih aroma balzamov izboljša tonus kože, jo revitalizira in obnavlja.

Ročna limfna drenaža

Povečuje odpornost organizma in izločanje toksičnih snovi iz telesa, zmanjšuje edene in bolečine pri športnih poškodbah. Priporočamo jo tudi po lepotnih operacijah.

Presoterapija + IR

Terapija, s katero z metodo vpihovanja zraka v manšete, ustvarja pritisk na točno določene dele telesa. Pri tem se spodbuja funkcija limfnega sistema, ki ima za posledico hitrejše izločanje odvečne tekočine in toksinov iz telesa, hkrati pa z uporabo IR terapije še dodatno izboljšamo učinek tretmaja. Postopek pripomore k razgradnji celulita, zmanjševanju obsega telesa in izboljša prekrvavitev.

Maderoterapija

Maderoterapija izvira iz besede madera, ki v španščini pomeni les. Gre za posebno tehniko masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa, pri kateri se uporabljajo različni leseni pripomočki, kot so valjarji, skodelice, lopatice. Z njimi razbijamo maščobne celice in s tem zmanjšujemo pritisk na krvni in limfni obtok, s čimer pospešimo mikrocirkulacijo in pripomoremo k povečanemu dotoku kisika in hranljivih snovi v celice.
Z maderoterapijo pomagamo zmanjšati celulit, dvigujemo zadnjico, odpravljamo maščobne obloge, učvrstimo videz kože, odpravimo toksine iz telesa in sproščamo mišice.

Rezultati maderoterapije se občutijo in opazijo že po prvem tretmaju, saj iz telesa izločimo odvečno vodo in vplivamo na mehka maščobna tkiva. Za dolgotrajnejše učinke pa priporočamo tretma 2-3x na teden in 10-15 terapij, odvisno od stranke in stanja.
Po terapiji priporočamo redno pitje vode.

Kavni piling

Aromatična kavna zrna, riž in zelišča delujejo antioksidantno. Učinkovito se borijo proti celulitu in zmanjšujejo maščobne celice. Koža postane gladka, napeta, izgled pa svež in bolj mladosten.

Solni piling – anticelulitna masaža

Z mešanico soli in eteričnih olj naredimo piling telesa s čimer odstranimo odmrle celice, povečamo prekrvavitev in dosežemo očiščenje por. Pilingu sledi masaža z eteričnim balzamom – posebnim anticelulitnim preparatom, ki pospešuje delovanje limfe in izločanje strupenih snovi iz telesa. Koži vrnemo prožnost in mehkobo. Namenjen je vsem vrstam kože.

Slim&Detox tretma

S pilingom telesa odstranimo odmrlo kožo, različne obloge iz alg pa pripomorejo učvrstiti in razstrupiti vaše telo. Toplotni učinek v grelni blazini med tretmajem pospešuje cirkulacijo v telesu, odpravlja maščobne obloge in celulit. Detox masaža dodatno spodbudi vaše telo, da iz sebe izloči odvečne toksine.

Perfect Forms – tretma za oblikovanje telesa

Anticelulitni tretma za hujšanje, oblikovanje telesa, zmanjševanje celulita in izboljšanje tonusa. S pilingom odstranimo odmrlo povrhnjico in s tem omogočimo boljšo absorbcijo kreme, ki pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu. Maska za telo aktivira limfni sistem, pospešuje odvajanje vode in toksinov iz telesa. Z dodatnim termičnim učinkom pospešujemo tudi izgorevanje maščob.

Aromaterapija

S pilingom odstranimo s telesa odmrlo povrhnjico. Sledi vtiranje različnih aroma balzamov, razpršil, alg in blata ter ogrevanje telesa v grelni blazini za boljšo absorbcijo substanc. Po tuširanju sledi rahla masaža s hranilno emulzijo.