Gor

BP klinika

 

Niste še bili na uri Body Pumpa?

Body Pump klinika je obvezna za varen vstop v svet Body Pumpa. V 30 minutah boste z inštruktorjem ena na ena, šli skozi vse vaje, ki jih izvajamo na uri. Pozornost bo usmerjena na pravilni tehnični izvedbi vaj, saj na uri vaje izvajamo z dodatkom uteži.

Na kliniki gibe izvajamo z zelo malo teže.

Tudi če sta na uri Body Pumpa že bili in niste prepričani ali kakšno vajo izvajate pravilno, ste vabljeni, da odpravite vse dvome.

Za BP kliniko se je potrebno predhodno prijaviti (vsaj en dan pred terminom), po klinki pa ste takoj vabljeni, da se udeležite prave Body Pump ure! Prosimo, da na kliniko ne zamujate.

 

English:

Have you never attended a BodyPump class before?

BodyPump Clinic is necessary for a safe introduction to the world of BodyPump. In a private 30-minute session, an instructor will slowly guide you through all the exercises performed in the class. They will pay special attention to the technical execution of the exercises, as they are carried out with the addition of weight during actual sessions.

At the clinic, movements are carried out with very little weight.

Even if you have attended a BodyPump class before, but you are not certain you are performing a certain exercise correctly, you are welcome to attend and dispel all doubts.

You need to register at least a day in advance to attend a BP Clinic, but are invited to attend a true BodyPump class right after. We ask you not to be late to your BP clinic class.